Born BraveBeard

          Middenslag schnauzers peper & zout

 YARA Alarm Beskyd

INTERNATIONAAL KAMPIOEN 🏆
VICE-EUROPEAN WINNER '23 🏆

Nederlands Jeugd kampioen 🏆
Nederlands Kampioen 🏆
Belgisch Kampioen 🏆
Clubwinner NSC '21, '22, '23🏆
Clubwinner VSFL '22 🏆
Holland Cup Winster '23 🏆
Luxemburgs Kampioen 🏆
German Winner '23 🏆
Dutch Winster '23 🏆
Winner Of Winners '23 🏆
VDH Herbstsieger Dortmund '23
Fryslân Cup '23
Clubkampioen Ned. Schnauzer Club '23
Winner Clubcompetitie NSC '21, '22, '23
BEST IN SHOW Ned. Schnauzer Club '21
3e BEST IN SHOW VSFL Vereniging   '22
Res. BEST IN SHOW Schnauzer Club '22

3 x tweede plaats CRUFTS '22
Voor altijd gekwalificeerd
voor de CRUFTS !! 
HD-A
DCM negatief
DNA profiel
ECVO-test negatief 

Geboortedatum 31 mei 2020

Yara is ons eerste teefje. Na een periode van rond kijken bij verschillende schnauzerfokkers hebben we onze keuze op een pup vanuit Tsjechië laten vallen. Kennel Alarm Beskyd had een combinatie die ons erg aansprak. Na een reis van 1300 km hebben we, uit de vele mooie pups, uiteindelijk voor Yara gekozen. Later hebben we haar met onze camper opgehaald en bij thuiskomst werd ze met grote nieuwsgierigheid en enthousiasme verwelkomt door Nero en Dex. Best wel veel indrukken voor kleine Yara maar ze weet inmiddels haar “mannetje” wel te staan. Met name Dex is haar grote broer waar ze graag mee speelt. Ze is een vriendelijke, vrolijke, waakse en zeer aanhankelijke dame geworden. Als je bij ons binnen komt wordt je met luid geblaf en veel gesnuffel begroet zodat ze zich er van overtuigd dat er goed volk binnenkomt.
 

Inmiddels heeft ze al op vele shows geschitterd, kreeg Uitmuntende beoordelingen en werd meestal Beste van het Ras. Op de show in Maastricht behaalde ze de titel Nederlands Jeugdkampioen. Tijdens de Kampioenschaps Clubmatch Nederlandse Schnauzer Club 2021, waaraan die dag 140 schnauzers meededen, werd ze met haar 16 maanden oud Jeugd Clubwinner '21, Clubwinner '21 en verkozen tot de mooiste schnauzer van die dag oftewel Best in Show! Op de Clubmatch van de VSFL 2022 is Yara wederom Clubwinner '22 geworden en nu 3e Best in Show! In september 2022 werd ze in één weekend zowel Nederlands- als Belgisch Kampioen en op  3 oktober tijdens de 100ste verjaardag van de Nederlandse Schnauzer Club wist ze weer te stralen; Clubwinner '22 en Reserve Best in Show '22!  Oftewel de één na mooiste schnauzer van de 164 schnauzers die tijdens deze Clubmatch waren ingeschreven. 16 Weken na het krijgen van haar pups stond Yara weer voor het eerst in de showring en behaalde de kampioenstitel Holland Cup Winster '23. Twee weken later werd ze Luxemburgs kampioen en Internationaal kampioen.

Yara is dus niet alleen een hele lieve maar ook een hele mooie schnauzer die we graag om ons heen hebben en ontzettend trots op zijn!

E-mailen
Bellen
Map
Info