Born BraveBeard

          Middenslag schnauzers peper & zout

B-Nestje

 Er is nog 1 pup beschikbaar


Multi Ch. YARA Alarm Beskyd x Multi Ch. Miro vom Wesenswart (MAX)

14 juni 2024Op vrijdag 14 juni 2024 is Yara bevallen van 12 puppy's, 5 reutjes en 7 teefjes. De bevalling begon om 11.16 uur en om 20.25 uur werd de laatste pup geboren.

Ben zo trots op Yara die zoveel pups heeft gedragen, gezond en wel op de wereld heeft gezet en direct over ze ontfermde als een zeer zorgzame moeder. De pups hadden allemaal een zeer mooi geboortegewicht en komen allemaal iedere dag netjes aan. We zijn weer zeer blij met dit nestje en gaan er de komende tijd goed voor zorgen en vooral veel van genieten!

 

 Trotse vader en moeder MAX en YARA
 De eerste twee weke n

 De pups zijn al goed gegroeid en hebben inmiddels hun oogjes geopend en de eerste stapjes gedaan. Ze rollen lekker over elkaar heen en sommige zijn al op zoek  naar de uitgang. 

 


De 3e week

 De pups lopen steeds stabieler, kunnen nu horen en beginnen al wat met elkaar te spelen. Je begint te merken dat de werpkist te klein begint te worden dus binnenkort maar eens verhuizen naar een groter verblijf.  


4 Weken oud

Vanaf nu zijn de pups overdag in onze huiskamer/serre. In het begin vonden ze het best spannend maar al snel waren ze gewend en liepen heel nieuwsgierig in het rond . En wij genieten van dit alles want een mooier uitzicht kun je toch niet hebben!
E-mailen
Bellen
Map
Info