Born BraveBeard

          Middenslag schnauzers peper & zout

A-Nestje  

 Multi Ch. Yara Alarm Beskyd  x  Multi Ch. Miro vom Wesenswart

25 november 2022


Op vrijdag 25 november is Yara bevallen van 11 mooie gezonde pups. Ze heeft 5 reutjes en 6 teefjes gekregen. De bevalling begon vrijdagnacht om 3.00 uur en vrijdagmiddag om 12.30 uur waren alle pups geboren. Yara heeft het prima gedaan en is een echte moeder.  Ze is constant bij haar puppy's en weet precies welke verzorging er nodig is. Iedere dag komen de pups weer goed aan en liggen met een voldaan gevoel heerlijk rondom Yara. 
Kortom; super trots en blij samen met moeder Yara en haar kroost!


 


 
De eerste week

De pups zijn inmiddels alweer een week oud en doen het fantastisch. Ze zijn allemaal goed gegroeid en liggen heel tevreden naast hun trotse moeder Yara. Wat heb ik een bewondering voor haar. Dag en nacht 11 pups voeden en verzorgen, wat een toewijding en moederinstinct!  

 Week 2

 

De pups zijn al weer  2 weken oud en groeien als kool. Ik blijf me verbazen dat Yara dit voor elkaar krijgt. Ze neemt nu regelmatig een pauze maar als ze dan terug komt wordt ze "aangevallen" door het elftal. Donderdag 8 december zijn de eerste oogjes geopend en in het weekend keken alle pups met hun zwarte kraaloogjes de wijde wereld in. Ze beginnen wat ondernemender te worden en sommige proberen al wat te lopen. Ook begint er wat speelgedrag te ontstaan en dan meer in de vorm van met elkaar stoeien. Het is een mooi en tevreden elftal.....

 

 

 
 Week 4

 

Inmiddels 4 weken oud en de wereld wordt zo langzamerhand groter gemaakt voor het elftal. Ze lopen al flink rond en gaan steeds vaker met elkaar spelen. De eettafel is verplaatst naar de keuken zodat er een grote ren is gemaakt waar ze overdag heerlijk kunnen eten, spelen en slapen. In het begin best spannend maar dat was gelukkig van korte duur. Het is inmiddels  kerst geworden dus een kerstkaart maken met het elftal was een uitdaging maar is best goed gelukt, al zeg ik het zelf. (als u er 2 mist, kijk eens goed aan de rechter kant van de kerstman........ daar zitten er 2 verstopt)

 
 

Week 5

 

Week 7
Wat gaat de tijd toch snel, nog één weekje en dan gaan de eerste pups het nest verlaten.  Wat zal dat lastig worden het zijn zulke lieverds. Ze spelen naar hartenlust met elkaar en eten zich lekker rond maar voor iedere pup is een gouden mandje weggelegd, wat een lieve baasjes gaan ze krijgen. Maar nu eerst nog een weekje heerlijk bij ons en moeder Yara, wat genieten wij hier van ........


  


 

Week 8

 

De pups zijn nu 8 weken oud en gaan verdeeld over 5 dagen naar hun nieuwe baasjes toe. We vinden het toch wel lastig om de pups zo één voor één te zien vertrekken. Je weet dat ze allemaal een goed thuis krijgen maar toch zijn we ons zo gaan hechten aan alle 11 pups. Voor nu nog één keer foto's van dit mooie nestje en wensen wij iedereen heel veel plezier met hun nieuwe huisgenootjes.

 

Week 9

Alle pups inmiddels in hun nieuwe thuis waar ze hun gouden mandje hebben gevonden. Lieve Ivar, Alpha, Fons, Pepper, Einstein, Nika, Ashley, Appelien, Truus, Donna en Amy veel geluk en plezier bij jullie nieuwe baasjes!

 

E-mailen
Bellen
Map
Info