Born BraveBeard

          Middenslag schnauzers peper & zout

NestplanningVrijdag 25 november is Yara bevallen van 11 mooie gezonde pups. Ze heeft 5 reutjes en 6 teefjes gekregen. De bevalling begon vrijdagnacht om 3.00 uur en vrijdagmiddag om 12.30 uur waren alle pups geboren. Yara heeft het prima gedaan en is een echte moeder. Ze is constant bij haar puppy's en weet precies welke verzorging er nodig is. Tot nu toe zijn alle pups iedere dag al aangekomen en dat is een goed teken. Kortom; super trost en blij met moeder Yara en haar kroost!!

De interesse naar pups van Yara is erg groot waardoor we helaas niet iedereen blij kunnen maken. De komende weken gaan wij de mensen die op de geïnteresseerde lijst staan uitnodigen voor hun eerste bezoek.


Op donderdag 17 november is er een foto gemaakt van Yara's buik en daarop waren 11 pups te zien.


 
Op maandag 24 oktober hebben we een echo laten maken, Yara is drachtig !! Op de echo zijn 5 pups geteld maar daar zouden er zo nog maar 1 of 2 bij kunnen komen. We zijn uiteraard heel blij met deze uitslag en hopen op een voorspoedige dracht, er breekt een leuke en vooral spannende tijd aan. Rond 25 november worden de pups geboren en hopen we een aantal toekomstige pup eigenaren heel blij te maken.  


 

 Moeder

Muli Kampioen Yara Alarm Beskyd


Nederlands Jeugdkampioen
Nederlands Kampioen
Belgisch Kampioen
Clubwinner NSC '21
Clubwinner VSFL '22
Clubwinner NSC '22

HD-A, ECVO clear, DCM clear

Vader:

Multi Kampioen Miro vom Wesenswart


 
Duits VDH Kampioen
Duits PSK Kampioen
Internationaal Kampioen'
Landessieger Rheinland-Pfalz-Saar '18 & '19
Clubwinner '19
German Winner '21
 VDH-Europasierger '22

HD-A, ECVO clear, DCM clear


Wanneer u bent geïnteresseerd in een pup uit dit nestje kunt u ons een berichtje sturen via het contactformulier. Wilt u dan gelijk iets vertellen over uw gezins- en woonsituatie, werksituatie i.v.m. de vrije tijd voor de hond en wat uw ervaring is met honden. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.E-mailen
Bellen
Map