Born BraveBeard

          Middenslag schnauzers peper & zout

Puppy's

Indien u geïnteresseerd bent in een pup van onze kennel kunnen we met elkaar bekijken of het ras ook bij u past. Is dit het geval dan kunt u zich op de lijst met geïnteresseerden laten zetten. Deze lijst is zowel voor u als voor ons geheel vrijblijvend. U kunt dan wel alvast aangeven of u een reutje of teefje wilt. Zodra de pups zijn geboren zullen wij u op de hoogte brengen. Tot de pups 4 weken oud zijn mogen alleen wij zelf bij de pups tenzij er natuurlijk hulp van een dierenarts noodzakelijk is.  Echter is het nestje dusdanig groot dat we de kennismakingsbezoekjes toch een weekje naar voren halen wat betekent dat bij het bezoeken van de pups er nog geen contact (aaien, spelen etc.) zal zijn. Bij een tweede bezoek is dat uiteraard wel zo.

Wanneer ze 3 weken oud zijn nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek en een eerste bezoek aan de pups. Bij een wederzijdse klik kunt u een pup reserveren. Vooraf sturen we u een concept van de koopovereenkomst toe zodat u weet wat hiervan de inhoud is. Tijdens dit bezoek is het nog te vroeg een pup uit te kiezen maar u kunt wel alvast uw wensen en voorkeuren aangeven zodat wij kunnen gaan bekijken welke pup bij welke nieuwe eigenaar zou kunnen passen.

De geboorte van de pups vindt plaats in een speciaal ingerichte puppyruimte met radio/tv en een slaapplek voor ons zodat we ze goed in de gaten kunnen houden. Later zullen ze in onze huiskamer een eigen plekje krijgen en groeien dan verder op binnen ons gezin en andere honden. Bij mooi weer kunnen ze vanuit de huiskamer zo het terras op en de tuin in. Zo wennen ze gelijk aan buitengeluiden. Socialisatie staat bij ons hoog in het vaandel en we zullen er alles aan doen om de pups aan veel situaties te laten wennen voordat ze naar hun nieuwe baasjes gaan.

De pups worden door de Raad van Beheer gechipt, krijgen een DNA afstammingsprofiel en stamboom. Ze worden 4x ontwormd en krijgen de 6 weeks inenting. Ze worden door de dierenarts onderzocht waarna ze een gezondheidsverklaring krijgen, een UBN-nummer en een Europees dierenpaspoort.  In dit paspoort staat wanneer en waarvoor de pup is ingeënt.

E-mailen
Bellen
Map