Born BraveBeard

          Middenslag schnauzers peper & zout

 Yara Alarm Beskyd


Geboortedatum: 31 mei 2020


Nederlands Jeugdkampioen
Nederlands Kampioen
Belgisch Kampioen
Jeugd Clubwinner NSC 2021
Clubwinner Nederlandse Schnauzer Club 2021
BEST IN SHOW Nederlandse Schnauzer Club 2021 
Clubwinner VSFL Schnauzervereniging  2022
3e BEST IN SHOW VSFL Schnauzervereniging 2022
Clubwinner Nederlandse Schnauzer Club 2022
Reserve BEST IN SHOW Nederlandse Schnauzer Club 2022


HD-A
DCM negatief
DNA profiel
ECVO-test negatief

 

 


Yara is ons eerste teefje. Na een periode van rond kijken bij verschillende schnauzerfokkers hebben we onze keuze op een pup vanuit Tsjechië laten vallen. Kennel Alarm Beskyd had een combinatie die ons erg aansprak. Na een reis van 1300 km hebben we, uit de vele mooie pups, uiteindelijk voor Yara gekozen. Later hebben we haar met onze camper opgehaald en bij thuiskomst werd ze met grote nieuwsgierigheid en enthousiasme verwelkomt door Nero en Dex. Best wel veel indrukken voor kleine Yara maar ze weet inmiddels haar “mannetje” wel te staan. Met name Dex is haar grote broer waar ze graag mee speelt. Ze is een vriendelijke, vrolijke, waakse en zeer aanhankelijke dame geworden. Als je bij ons binnen komt wordt je met luid geblaf en veel gesnuffel begroet zodat ze zich er van overtuigd dat er goed volk binnen komt.
 

Inmiddels heeft ze al op veel shows geschitterd, kreeg Uitmuntende beoordelingen en werd meestal Beste van het Ras. Op de show in Maastricht behaalde ze de titel Nederlands Jeugdkampioen.  
Tijdens de Kampioenschaps Clubmatch Nederlandse Schnauzer Club 2021, waaraan die dag 140 schnauzers meededen, werd ze met haar 16 maanden oud Jeugd Clubwinner '21, Clubwinner '21 en verkozen tot de mooiste schnauzer van die dag oftewel Best in Show! Op de Clubmatch van de VSFL 2022 is Yara wederom Clubwinner '22 geworden en nu 3e Best in Show! In september 2022 werd ze in één weekend zowel Nederlands- als Belgisch Kampioen en op  3 oktober tijdens de 100ste verjaardag van de Nederlandse Schnauzer Club wist ze weer te stralen; Clubwinner '22 en 2e Best in Show '22!  Oftewel de één na mooiste schnauzer van de 164 schanuzers die tijdens deze Clubmatch waren ingeschreven. 

Yara is dus niet alleen een hele lieve maar ook een hele mooie schnauzer die we graag om ons heen hebben en ontzettends trots op zijn.

E-mailen
Bellen
Map